0474/79.26.19 • BE38 0018 4349 2272

Evelyne Putseys Diëtiste en voedingsdeskundige

Je levensstijl veranderen gebeurt niet op 1, 2, 3. Om je doelen te bereiken en deze op lange termijn te kunnen behouden, is het belangrijk om je tijd te nemen.

 

"Ik investeer met heel veel plezier mijn tijd in jou. Doe jij hetzelfde voor jezelf!?"

 

Tijdens de losse consultaties voor holistisch advies kun je terecht voor gewichtgerelateerde klachten, voedingsintoleranties en -allergieën, galblaas- en leverdiëten, spijsverteringsproblemen (maag, darmen), depressie en burn-out, angst- & stressstoornissen, eetstoornissen, schildklierproblemen, ...

 

Ik vind het belangrijk dat je beseft dat er veel meer aan de basis van klachten kan liggen dan voeding alleen. Als hulpverlener vind ik het dan ook mijn taak om jou de best mogelijke hulp aan te reiken. Ik zal je dus steeds een advies geven over op welke manier ik je volgens mij het best kan helpen.

 

Wil je weten hoe jouw lichaamssamenstelling gemeten wordt?Ontdek hier meer

Type Consultatie Prijs - Duur Beschrijving

* Afhankelijk van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten, heeft u recht op een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Gelieve bij het niet kunnen nakomen van een consultatie, 24 uur op voorhand deze te verplaatsen door ons telefonisch of via mail te verwittigen.
Op die manier kan ik uw plaatsje nog aan iemand anders geven.

Ik ben genoodzaakt de consultatie volledig of gedeeltelijk aan te rekenen wanneer u niet tijdig verwittigt.

 

Maak uw afspraak OnlineAfspraak maken