0474/79.26.19 • BE38 0018 4349 2272

Evelyne Putseys Diëtiste en voedingsdeskundige

Je levensstijl veranderen gebeurt niet op 1, 2, 3. Om je doelen te bereiken en deze op lange termijn te kunnen behouden, is het belangrijk om je tijd te nemen.

 

"Ik investeer met heel veel plezier mijn tijd in jou. Doe jij hetzelfde voor jezelf!?"

 

Tijdens de losse consultaties voor holistisch advies kun je terecht voor gewichtgerelateerde klachten, voedingsintoleranties en -allergieën, galblaas- en leverdiëten, spijsverteringsproblemen (maag, darmen), depressie en burn-out, angst- & stressstoornissen, eetstoornissen, schildklierproblemen, ...

 

Ik vind het belangrijk dat je beseft dat er veel meer aan de basis van klachten kan liggen dan voeding alleen. Als hulpverlener vind ik het dan ook mijn taak om jou de best mogelijke hulp aan te reiken. Ik zal je dus steeds een advies geven over op welke manier ik je volgens mij het best kan helpen.

 

Holistisch Eye-Opener Consult

Tijdens deze holistische coaching consultatie zoomen we VOLLEDIG in op JOU als MENS met je hulpvraag.

We onderzoeken op allerlei vlakken (fysiek, emotioneel, mentaal, voedingsgewijs, slaapgerelateerd, ...) het ontstaan van jouw klachten en bekijken hoe je er in eerste instantie holistisch mee aan de slag kunt.

De essentie is dat je je bewust bent van waar je je nu bevindt in jouw leven met al zijn/haar facetten. Je krijgt tools en handvaten om zelf verder aan de slag te gaan en je al beter in je vel te voelen.

 

Ik voer een uitgebreide lichaamsmeting uit om te kijken hoe de gezondheidstoestand van jouw totale lichaam is. De bio-impedantie-analyse gaat je lichaam scannen doordat er een minieme stroom doorheen loopt. Het vochtgehalte, spiermassa, vetmassa, etc. wordt berekend.
Je bent immers meer dan enkel een getal op de weegschaal.

Tevens test ik - indien nodig - energetisch uit of er ergens onderliggend een ontsteking of intolerantie in jouw spijsvertering schuilt. Dit heeft een hele grote invloed op hoe jouw lichaam reageert en hoe je je mentaal en emotioneel voelt. Hiermee gaan we uiteraard verder aan de slag op vlak van voeding en eventuele suppletie.

 

Na dit consult volg ik je nog 1 week op via voice messages in Telegram.

 

Uit gebreid intake-consult - Voeding die bij je past.

Voor deze consultatie meld je je aan wanneer je vooral wil op zoek gaan naar voeding die bij jou past. Niet het zoveelste dieet, maar voeding die je echt zal voeden. Waardoor je je beter zult voelen. We bekijken de spijsvertering en speuren indien nodig intoleranties of ontstekingen op.

 

Holistisch opvolgconsult

Na de eye-opener of het intake-consult zou het kunnen dat je nog vragen hebt & je toch graag af en toe wil opgevolgd worden. Misschien kun je nog hulp gebruiken bij de actiepunten die je hebt ondernomen na de vorige consultatie? Hier spelen we op in. Opnieuw, holistisch. Ik onderzoek of je je beter voelt. We sturen telkens een klein beetje bij.

Misschien voel je je al beter, maar nog niet top? Dan spitten we in dit consult een aantal dingen nog net wat dieper uit.

 

Energetische lichaamsmeting

Tijdens deze korte consultatie test ik energetisch hoe je lichaam eraan toe is. Het aan- of afwezig zijn van bepaalde ontstekingen of intoleranties, de hoeveelheid vocht via lichaamsanalyse, ...

We sturen kort bij op opbouw of afbouw van voedingsschema's of suppletie.

Wil je weten hoe jouw lichaamssamenstelling gemeten wordt?Ontdek hier meer

Type Consultatie Prijs - Duur Beschrijving
Holistisch Eye-Opener Consult // Intake - Voeding die bij je past minimum 90 minuten - 111 euro // 90 euro
Holistisch opvolgconsult 60 minuten - 65 euro
Energetische lichaamsmeting 40-45 minuten - 45 euro

* Afhankelijk van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten, heeft u recht op een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Gelieve bij het niet kunnen nakomen van een consultatie, 24 uur op voorhand deze te verplaatsen door ons telefonisch of via mail te verwittigen.
Op die manier kan ik uw plaatsje nog aan iemand anders geven.

Ik ben genoodzaakt de consultatie volledig of gedeeltelijk aan te rekenen wanneer u niet tijdig verwittigt.

 

Maak uw afspraak OnlineAfspraak maken