0476/69.33.01 • BE38 0018 4349 2272

Evelyne Putseys

Lichaamsanalyse

Wij kijken in de praktijk verder dan de weegschaal. Jouw lichaam is meer dan 1 getal.

De gezondheid van eenieder staat centraal. Daarom kiezen we ervoor om tijdens onze consultaties en coachingstrajecten bijkomend belangrijke parameters te meten die ons wel voldoende informatie geven over jouw gezondheidstoestand. Dit doen we aan de hand van een volledige lichaamsanalyse.

Op die manier kunnen wij jouw evolutie nauwkeuriger opvolgen en effectief voedingsadvies op maat geven.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Jij hoeft als cliënt niets speciaal te doen of laten. Voor deze analyse ga je even liggen op de bank.
Door precisie van de Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA) kunnen we nauwkeurig je lichaamssamenstelling bepalen. We verkrijgen we een heleboel informatie waardoor we doelgericht gezondheidsadvies kunnen verstrekken.

Een aantal vitale parameters, zoals bijvoorbeeld de totale vet- en spiermassa wordt berekend, samen met een onderverdeling van je vet- en spiermassa per lichaamsdeel. Eveneens wordt het vet- en spierpercentage, het inwendig vet en je totale lichaamsvocht berekend. Hierdoor kunnen we de lichaamssamenstelling mooi in kaart brengen.

Door deze specifieke meting kan het resultaat accuraat en nauwkeurig geanalyseerd worden. Wij stemmen bijgevolg ons gezondheidsadvies NOG persoonlijker af op jouw noden en die van jouw lichaam.

Sporters kunnen ook een meerwaarde vinden in dit soort meting, door de doelgerichtheid van het voedingsadvies op basis van jouw samenstelling. Op deze manier kunnen er specifieke verbeteringen nagestreefd worden.

 

Bent u geïnteresseerd, maak een afspraak! Maak afspraak