0474/79.26.19 • BE38 0018 4349 2272

Evelyne Putseys Diëtiste en voedingsdeskundige

Je levensstijl veranderen gebeurt niet op 1, 2, 3. Om je doelen te bereiken en deze op lange termijn te kunnen behouden, is het belangrijk om je tijd te nemen.

 

"Wij investeren met heel veel plezier onze tijd in jou. Doe jij hetzelfde voor jezelf!?"

 

Tijdens de consultaties voedingsadvies kun je terecht voor gewichtsafname of -toename, gezonde voeding, sportvoeding op maat, diabetes, hart- en vaataandoeningen, voedingsintoleranties, nier-, galblaas- en leverdiëten, ...

 

1ste Consultatie

Tijdens de eerste consultatie wordt er dieper ingegaan op jouw huidige gewoontes en jouw noden. Hoe ziet je huidige eetpatroon eruit? Wat heb jij nodig? Welke signalen geeft je lichaam? Wat kan je absoluut niet missen? Wat is jouw doel?

We luisteren met volle aandacht en professionaliteit naar jouw verhaal.

We voeren een uitgebreide lichaamsmeting uit om te kijken hoe de gezondheidstoestand van jouw totale lichaam is. De bio-impedantie-analyse gaat je lichaam scannen doordat er een minieme stroom doorheen loopt. Het vochtgehalte, spiermassa, vetmassa, etc. wordt berekend.
Je bent immers meer dan enkel een getal op de weegschaal.

Met deze informatie gaan we meteen aan de slag. Je krijgt uitgebreide informatie omtrent de aanpak. Je gaat naar huis met op maat gemaakte tips & tricks en het juiste advies.

 

2de Consultatie

Vervolgens gaan wij achter de schermen voor jou aan de slag. Tegen de tweede consultatie wordt op basis van de informatie verkregen tijdens onze kennismakingsconsultatie een gepersonaliseerd behandelplan en dagschema opgesteld. Dit wordt uitvoerig besproken. Door kleine aanpassingen in je huidige levensstijl, kan je mooie resultaten bereiken. Op lange termijn haalbaar en houdbaar. Het doel is om je dromen na te jagen op een duurzame manier, die op lange termijn het nieuwe standaard wordt.

 

3de Consulatie

We checken hoe de voorbije periode geweest is nu je een gepersonaliseerd behandelplan en -schema ter beschikking hebt. Is het haalbaar voor jou? Heb je nood aan bijsturing? 
Weet dat niet elke dag er hetzelfde uit ziet. De ene dag heb je al meer honger dan de andere dag. 
We voelen aan en sturen bij waar nodig, wat voor jou haalbaar is.
Deze consultatie wordt er opnieuw een lichaamsmeting uitgevoerd. Zo kunnen we geleidelijk aan de follow-up bekijken.

 

Opvolgconsultaties

Tijdens de opvolgconsultaties worden concrete situaties besproken (goede momenten, slechte momenten, correlaties…), tips & tricks meegegeven en vragen beantwoord. Het belangrijkste doel van de opvolgconsultaties is om te zorgen dat je je nog steeds goed voelt met het bewandelde pad. Bijsturen is hier het sleutelwoord.

Er wordt zowel op fysiek als mentaal vlak gefocust. Gewicht en BMI zijn cijfers en zeggen op zichzelf niet alles. Daarom proberen we om de lichaamssamenstelling zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit doen we door middel van een bio-impedantiemeting die het lichaamsvocht, het lichaamsvet en de spiermassa berekent.

Daarnaast vinden we het belangrijk om te weten hoe het met jou gaat. Voeding en gezondheid zijn eveneens een mentaal aspect. Eten heeft zulk ene grote plek in onze maatschappij, dat het een voet heeft in onze geestelijke gezondheid. De wisselwerking tussen je emoties en je eetpatroon hebben bij ons een belangrijke rol. Door naar jouw verhaal te luisteren en hiermee aan de slag te gaan, is het mogelijk om jouw ultieme balans te vinden tussen fysieke en mentale gezondheid.

Wil je weten hoe jouw lichaamssamenstelling gemeten wordt?Ontdek hier meer

Type Consultatie Prijs - Duur Beschrijving
Consultatie 1 65 euro - 60 minuten.

Tijdens deze consultatie vindt er een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk om alles te weten te komen over je gezondheidstoestand, mogelijke klachten en alle factoren die je eetgedrag beïnvloeden. Er vindt een nauwkeurige lichaamsanalyse plaats. Vervolgens wordt de nodige informatie op maat besproken en ga je naar huis met concrete aandachtspunten en tips waarmee je aan de slag kunt.

Consultatie 2 45 euro - 45 minuten.

Tijdens deze consultatie bespreken we uitgebreid hoe de eerste weken verlopen zijn, welke aanpassingen reeds gelukt zijn en waar de moeilijkheden zich bevinden. Het op maat gemaakte (sport-, vermagerings-, afhankelijk van de pathologie en hulpvraag) schema, aangepast aan jouw noden wordt tevens uitgelegd. De info die je nu mee naar huis neemt, is iets concreter dan tijdens de eerste consultatie.

Consultatie 3 40 euro - 40 minuten

Tijdens deze consultatie volgt er opnieuw een uitgebreide lichaamsmeting. Er wordt afgetoetst in hoeverre jij het door ons opgestelde schema in jouw leven kunt inbouwen.
We overlopen wat goed gaat en wat moeilijker is. Je krijgt de nodige bijsturing, tips en advies.

Opvolgconsultatie 35 euro - 30 minuten

Tijdens deze consultaties wordt je opgevolgd, op maat. Waarmee struggle je? Hoe voel je je met de begeleiding? Waar heb je nood aan?
Je krijgt recepten mee, er worden allerlei tips besproken, een menuplanning kan opgemaakt worden, feesttips worden overlopen, etiketten worden gelezen, ...
De lichaamsmetingen worden steeds herhaalt, zodat je zeker op de hoogte blijft van de evolutie die je lichaam maakt.

Consultatie losse lichaamsmeting + uitleg 30 euro - 20 minuten

Ben jij een sporter of wil je graag eens weten hoe het met de gezondheid en samenstelling van je lichaam is?
Dat kan!
Tijdens deze verkorte consultatie wordt er een lichaamsanalyse gedaan. Het resultaat hiervan wordt nauwkeurig toegelicht zodat je weet hoe je lichaam eraan toe is en zo kun je tevens de follow-up in kaart brengen van je prestaties.

Holistische coaching consultatie bij Evelyne 90 euro

Dit consult - al dan niet in navolging van een coaching traject - omvat het totaalplaatje. 

Ik bekijk samen met jou wat er nodig is op fysiek, mentaal en emotioneel vlak om jouw doel te bereiken.

Mogelijkheid tot:

* 5- en 10-beurtenkaart voor opvolgconsultaties: 160 euro of 300 euro, respectievelijk 1 en 2 jaar geldig.

* 3-beurtenkaart voor opvolging van sportprestaties: 85 euro.

 

* Afhankelijk van de mutualiteit waarbij u bent aangesloten, heeft u recht op een gedeeltelijke terugbetaling.

 

* Ook koppelconsultaties kunnen doorgaan. Vraag naar aangepaste tarieven.

 

* Indien verplaatsing niet mogelijk is, kunt u ook een huisbezoek aanvragen. Gelieve hiervoor even telefonisch of via mail contact op te nemen.
Wij rekenen 0,35 euro aan per km.

 

Gelieve bij het niet kunnen nakomen van een consultatie, 24 uur op voorhand deze te verplaatsen door ons telefonisch of via mail te verwittigen.
Op die manier kunnen wij uw plaatsje nog aan iemand geven.

We zijn genoodzaakt de consultatie volledig of gedeeltelijk aan te rekenen wanneer u niet tijdig verwittigt.

Beurtenkaarten worden niet terugbetaald.

Maak uw afspraak OnlineAfspraak maken