Voed Je Leven Gezonde Voeding, van de Natuur, voor het Leven


FOOD MIND SOUL


Wanneer mind, body & soul op elkaar afgestemd zijn,
je het niet voor mogelijk houdt hoe snel en krachtig jij je doel kunt bereiken!

 

Coaching-programma

Dit is een 1-1 coachingprogramma van 3 maanden of 13 weken waarbij je op wekelijkse basis online of in de praktijk door Evelyne gecoacht wordt.
Wandelconsultaties, lichaamsmetingen en dergelijke behoren tot dit traject.

Ze is tevens op dagelijkse basis beschikbaar voor jou. Ze geeft feedback en is er wanneer je er nood aan hebt. Wil je iets delen of heb je een vraag? Dat kan allemaal.

 


Een gedragsverandering is een transformatieproces. Dit brengt heel wat weerstand met zich mee. Het heeft invloed op jezelf en jouw omgeving. 
Tijdens deze mogelijks moeilijke momenten sta je er niet alleen voor.
 

Wat kun je verwachten?

We gaan samen aan de slag met je huidige voedingspatroon en levensstijl. Want eten is meer dan jezelf voeden. Naast de tips, schema's, menu's, opdrachten duiken we dieper. We graven naar wat je ervan weerhoudt te zijn wie je wil zijn of te doen wat je wil doen.
Kortom, waarom kon je tot nog toe niet bereiken wat je wilde bereiken?

 


Blijft je gewicht hangen? Lijk je steeds terug in dezelfde valkuilen te trappen van jouw dieet? Blijf je vermoeid of last hebben van chronische lichamelijke klachten, slaap je slecht of ben je onrustig?
Voel je je hierdoor machteloos en denk je dat gelukkig en gezond zijn niet voor jou is weggelegd?

Dat is helemaal OK!
Ik geloof al in jou! Jij bezit alles om de persoon te worden die je wil zijn!


 

Dit zei A.N. toen ze het coaching traject volgde:

Ik kamp al jaren met issues omtrent mijn gewicht. Ik vond mezelf steevast te dik.
Mijn zelfvertrouwen stond op een laag pitje, ik was gefrustreerd en gestrest.
Ik ontwikkelde voor mezelf een soort eetpatroon, waarbij een eeuwig "hongergevoel" centraal stond. 
Opzoek gaan naar light producten en recepten met zo weinig mogelijk calorieën/koolhydraten werd een missie. (Dat ik hierdoor moest inboeten aan smaak nam ik er gewoon bij.)
In maart nam ik dan ook het besluit om te gaan praten met een diëtiste. 
De "eeuwige 5kg" moest en zou er af gaan en dan zou ik me weer instant "top" voelen.
Ik maakte een afspraak en gaf een korte omschrijving "waarom" ik op consultatie wilde komen.
Dezelfde dag belde Evelyne me op met de vraag of ik interesse had in het "1:1 food-mind-soul coaching traject"? Er kwamen meteen 1.000 redenen in me op om het niet te doen, maar besloot er (in een opwelling) toch voor te gaan.
WAT EEN ERVARING.
Een drie-maanden durend traject, waarin ik niet alleen intensief en heel persoonlijk begeleid word door Evelyne op vlak van eten, maar vooral ook op vlak van mezelf.
-> Wie ben ik / wat wil ik - stilstaan en voelen is de boodschap.
We zijn intussen halverwege en mijn voedingspatroon is volledig omgegooid. 
-> Weg light-producten - hallo SMAAK!
-> Weg honger - hallo gezond KRACHTVOER!
Genieten van eten, me goed voelen bij mezelf, zelf uitstralen wat ik wil aantrekken in anderen. 
Een ware rollercoaster aan emoties. Huilen en lachten tegelijk, maar Evelyne staat altijd klaar.  Elke dag opnieuw - letterlijk.
Alle registers worden opengetrokken: gesprekken, sms'jes, whatsapp's, ingesproken berichten om me moed te geven wanneer ik me slecht voel, recepten, meditatie, ademhalingsoefeningen, "opdrachtjes", ... maar: niets MOET. Alles is ok.
Er is geen goed of fout, het IS gewoon.
Het effect dat dit alles op me heeft, hield ik voorheen nooit voor mogelijk.
Ik voel me goed, rustig, krachtig. IK beslis waar mijn energie naartoe gaat - een heerlijk gevoel.
En voel ik me eens wat minder? Dan is dat maar zo. 
Evelyne - alvast bedankt voor alles - you've got my back, zonder twijfel.
(En die "eeuwige 5kg"? Die zitten waar ze zitten en dat is ok)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit zei P.H. bij afronding van het traject:

Wat mij ertoe aangezet heeft om dit coaching traject te volgen is omdat ik me terug “goed in men vel” wou voelen en ongelooflijk veel problemen had met voeding en spijsvertering. Mentaal en fysiek was ik volledig op waardoor ik voor 75 procent van de dag op de zetel doorbracht omdat ik moe was en heel veel pijn had en ook angst ervaarde. Mijn zelfvertrouwen zat op een heel laag pitje.
Ik heb geleerd uit het coaching traject dat ik mijn eigen grenzen mag respecteren maar ook mezelf op de eerste plaats mag leren zetten.
Is dit egoïstisch zijn?! Neen, dat is leren aanvoelen wat op dat moment belangrijk is voor mijn lichaam. Een rustmoment inlassen op tijd en stond. Dit deed ik door ademhalingsoefeningen, een meditatie, een wandeling in de natuur, in het bos, waar ik me goed mee voel. Voor mij gaf dit aan mijn lichaam heel veel rust, innerlijke rust en dit straalde ik ook uit want ik voelde me beter in men vel. Ik krijg complimentjes: “je ziet er goed uit” , “ je bent open gebloeid”. Voor mij een teken dat ik goed bezig ben en dat ik in MIJN EIGEN KRACHT STA. Ik ben mentaal sterker geworden, fysiek veel krachtiger en hierin kan ik zelfs men grenzen verleggen. Ik heb het sporten langzaam opgebouwd en voel me nu super goed hiermee, het geeft me een extra energie-boost. In het voedingspatroon heb ik ook een ritme gevonden waarbij ik me goed voel en de spijsvertering ook stukken beter gaat waardoor ik meer kan genieten van mijn maaltijden. Ik verloor kilo's zonder te voelen dat ik op dieet ben geweest.
Ik ben zo dankbaar dat dit coaching traject op mijn pad is gekomen, dat ik dit heb mogen ervaren, bewandelen en beleven want ik ben ervan overtuigd dat dromen en doelen uitkomen. When the why is big enough, the how is easy!!
Dit traject is een echte aanrader om te volgen. Bij mij bruist de energie opnieuw door mijn lijf.

Heb je interesse?

Vul via de link de vragenlijst in en ik contacteer jou om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Vul hier de vragenlijst in

Heb je interesse? OnlineAfspraak maken