Voed Je Leven Gezonde Voeding, van de Natuur, voor het Leven

 

BOOST YOUR BODY POWER

 

Wanneer jij in staat bent om van hetgeen je energie ontneemt je kracht te maken,

wil je nooit nog terug!

Ontdek het traject waarin je lichaam evolueert van vuilbak naar schatkist.

 

Coachingsprogramma

Dit is een 1-1 coachingprogramma van 4 maanden of 17 weken waarbij je op wekelijkse basis online of in de praktijk door Evelyne gecoacht wordt. Wandelconsultaties, lichaamsmetingen en dergelijke behoren tot dit traject.

Ze is tevens op dagelijkse basis beschikbaar voor jou. Ze geeft feedback en is er wanneer je er nood aan hebt. Wil je iets delen of heb je een vraag? Dat kan allemaal.

 


Voel je je al lange tijd niet goed in je vel? Heb je last van chronische pijnklachten? Heb je last van ontstekingen? Ben je vermoeid, neem je regelmatig pijnstillers?
Heb je last van je vertering? Klachten veroorzaakt door de gal, lever, nieren, schildklier, ...?

Ben je afhankelijk van de limieten van je lichaam? Is er veel dat je hierdoor NIET meer kunt doen? Heb je zin om jezelf te verstoppen? Haat je je lichaam?


Snack je naar vrijheid in je eigen lichaam? Wil je opnieuw fier zijn op jezelf en vertrouwen in je hebben in je lijf?

Wel, dat is helemaal ok!


Wat kun je verwachten?

Met dit traject leer ik je opnieuw in de helende kracht van je lichaam te geloven. Je leert jouw lichaam te zuiveren van alles wat je niet meer nodig hebt, en vervolgens jouw eigen kracht te boosten.

We gaan aan de slag met de oorzaak van je klachten en werken rondom mindset, emoties en belemmeringen die je ervan weerhouden de persoon te worden die je wil zijn.

Ik leer je jouw lichaam optimaal te benutten met de juiste voeding die bij je past. Je lichaam is een schatkist! Hoog tijd om deze te ontdekken!

Ik leer je hoe het voelt om jezelf opnieuw graag te zien.

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dit zei M.M. al na 5 weken:

Even een update nadat ik 5 weken geleden van start ging met je coachingstraject Boost Your Body Power.
Ik herinner me nog dat ik tijdens de eerste consultatie bij je zat met een hele lijst van klachten: extreem moe, mezelf door de dagen heen slepen, urenlang zweten 's nachts, tussen 24u30 en 2u 's nachts wakker worden en niet meer kunnen inslapen, hormonale instabiliteit, ongezond voedingspatroon, een leven in pure chaos,...zo kon en wilde ik niet verder, er moest iets gebeuren!
Mijn eerste "taak" was de leverzuivering, de maanstand stond net goed en ik ben er gelijk aan begonnen.
Eerst zuiveren en daarna opnieuw opbouwen.
De eerste week na de leverzuivering voelde ik al een enorm verschil.
Het nachtelijk zweten is verdwenen, mijn slaappatroon wordt er met de dag beter op, ik voel mijn energie meer en meer terugkomen...met dank aan de leverzuivering.
Ook met mijn voedingspatroon gaat het de goede kant uit.
De heersende chaos is veel minder aanwezig en ja...ik die mezelf constant voorbij liep en als grootste excuus gebrek aan tijd gebruikte...guess what??? Ik HEB terug wat tijd voor mezelf. ( ik ben terug gestart met lopen)
Als kers op de taart krijg ik ook mooie complimenten in de zin van "je ziet er zo ontspannen en fris uit, je bent veel rustiger geworden, je ziet er heel goed uit..." en dat van mensen die niet weten dat ik met dit coachingstraject van start ben gegaan. Ik ga ervan blozen.
Ik ben zo ontzettend dankbaar dat je me begeleid in dit traject, de weg is nog lang maar als ik bekijk wat een vooruitgang ik heb geboekt dankzij jouw coaching in amper 5 weken tijd...WAOUW!
Dankzij jou weet ik dat ik het aankan want ik sta in mijn eigen kracht.

 

 

Heb je interesse?

Vul via de link de vragenlijst in en ik contacteer jou om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Vul hier de vragenlijst in

Heb je interesse? OnlineAfspraak maken